• Slide1
  • Slide2
  • Slide3

Stocker Ádám


Stocker Ádám
gyógy-, sport-, svéd és wellnessmasszőr, sportrekreáció - fitness szakedző és oktató

Hosszú évek óta foglalkozom masszázs kezelések számos fajtájával és oktatásával.

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományai karának Továbbképző Intézetében kezdtem Sportrekreáció szakoktatóként, majd a Fitness Akadémián, Fitness edzőként és számos egyéb helyen tettem szert azokra a szakmai alapkövekre melyre közel 8 éves masszőri és több éves oktatói munkám is alapozhatom.

Masszázs terén a lehető legmagasabb masszőri végzettségeket sikerült megszereznem ami jelenleg Magyarországon elvárható így a Sport és Gyógymasszőri végzettség szintén kellő alapot biztosított az összes többi egyedi masszázs típus kitanulásában az évek alatt.

A Masszázs Oktatási Központ-ban elkötelezett hívei vagyunk annak hogy szakmai tapasztalatunk legjavát adjuk át minden oktatás során hallgatóinknak.

Ebből szerencsére rengeteg van, hiszen nálunk más masszázzsal foglalkozó oktatási intézményekkel ellentétben csak és kizárólag praktizáló szakemberek tanítanak akik valóban szakmájukból is élnek az oktatás mellett.

Rengeteg pozitív vissza jelzést kapunk folyamatosan hallgatóinktól és vendégeinktől egyaránt aminek titka az egyedülálló és levédetett oktatási módszer amely szerint tanítunk.

Ács Sánta Monika


Ács Sánta Monika

oktatásszervező, gyógy- és svédmasszőr, babamasszázs oktató

Sok-sok év kereskedői munka és három gyermek után régi vágyam teljesült, amikor 2013-ban gyógymasszőrként levizsgáztam, a szakmai gyakorlatomat pedig az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben szereztem meg. Ezután több szakmai továbbképzést is elvégeztem, hogy tudásomat gyarapítsam: manager masszázs, baba- és kismama masszőrként is sikeres vizsgát tettem.

Az élet mégis úgy hozta, hogy a megszerzett tudásomat nem csak, mint masszőr, hanem mint oktató és oktatásszervező is hasznosíthatom a Masszázs Oktatási Központban.

Kollegáim a Masszázs Oktatási Központban elkötelezett hívei annak, hogy szakmai tapasztalatunk legjavát adják át az oktatás során.

Én ehhez próbálok minden segítséget megadni nekik, a nálunk tanulóknak és mindazoknak, akik érdeklődnek iskolánk képzései és továbbképzései iránt.

Kriston Norbert


Kriston Norbert
Masszőr, Természetgyógyász, Svéd, alakformáló és wellness masszázs oktató

Több mint 10 év kereskedelmi vezetői múltat a hátam mögött hagyva, a véletlenek sorozatának köszönhetem, hogy az egyik korábbi hobbim, a masszázs vált a hivatásommá. Hálás lehetek a sorsnak, hogy egykori tanáraim közül Stocker Ádám és Sándor Szilvia - a mindennapokban- a szakmai fejlődésemben mentoraim és kollégáim, barátaim.

Képesítéseimet tekintve az európai masszázstípusok túlnyomó többségét elsajátítottam, melyek közül a svédmasszázs alapképzést, a szék-irodai masszázst, az alakformáló masszázst és wellness masszázst a Masszázs Oktatási Központban oktatom is.

A Masszázs Oktatási Központ volt és leendő hallgatóinak tudásszomját szem előtt tartva, tudásom és tapasztalataim, minél hatékonyabb átadása érdekében folyamatosan képzem magam mind kommunikáció, mind pedig az alternatív kezelések és természetgyógyászati szakirányok terén.

Sándor Szilvia


Sándor Szilvia

Természetgyógyász: Akupresszőr, Fülakupunktőr, scenár- és masszázsterapeuta

Családi környezetben átélt, megtapasztalt betegségek hatására kezdtem érdeklődni a különböző alternatív gyógymódok iránt. Életem fontos része lett a spiritualitás, a gyógyítás és az önfejlesztés. Megértettem, hogy a rohanó világunkban mennyire szükséges odafigyelnünk önmagunkra, és az embertársainkra. Szerencsésnek érzem magam, hogy a természetgyógyászatot és az általam használt masszázstechnikákat a legjobbaktól tanulhattam.

A mindennapokban az emberi test-lélek-szellem egységét fenntartva próbálok segíteni a gyógyulni vágyóknak, s azoknak, akik szeretnék megtapasztalni

az érintés és az „egész-ség” fontosságát. Számomra rendkívül fontos a jelenben élni, az életet megélni és nem túlélni, s ehhez próbálok segítséget adni mindenkinek, aki hozzám fordul. Emellett nagy elhivatottsággal terjesztem az egészségtudatos gondolkodást írásaim, cikkeim által saját blog oldalamon (www.nekedholfaj.blogspot.com) és különböző online felületeken.

Oktatásaim során szem előtt tartom, hogy a masszázstechnikákat tökéletesen átadjam a tanítványoknak rengeteg gyakorlással, de emellett fontos az is, hogy az egészség és az öngyógyító mechanizmusok fontosságát is felismerjék, s megtanuljanak olyan módszereket, mellyel magukon is segíthetnek, hogy még teljesebb énnel támogassák klienseiket.

Stimm Péter


Stimm Péter
Reiki Mester-Tanár, Masszőr

A REIKI ASSOCIATION INTERNATIONAL hivatalos tanára vagyok 2011-től (www.rai.hu).

Alapvetően gyógyító energiáról beszélünk, aminek közvetítői vagyunk. Bárki elsajátíthatja ezt, semmi más nem kell hozzá mint szeretet.

Nem csak másokon tudunk segíteni, hanem önmagunkon is szinte rögtön megtapasztaljuk a változást, amit a Reiki világa nyújt számunkra. Mindenki környezetében van olyan családtag, barát, kolléga, akinek szüksége lehet adott helyzetben a segítő kezünkre.

Több éve dolgozom masszőrként, vendégeim körében népszerű a Reiki kezeléssel kombinált masszázs, ezért javaslom a masszőrök körében is, ha még többet szeretnének nyújtani munkájuk során.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.