• Slide1
  • Slide2
  • Slide3

Stocker Ádám


Stocker Ádám
gyógy-, sport-, svéd és wellnessmasszőr, sportrekreáció - fitness szakedző és oktató

Hosszú évek óta foglalkozom masszázs kezelések számos fajtájával és oktatásával.

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományai karának Továbbképző Intézetében kezdtem Sportrekreáció szakoktatóként, majd a Fitness Akadémián, Fitness edzőként és számos egyéb helyen tettem szert azokra a szakmai alapkövekre melyre közel 8 éves masszőri és több éves oktatói munkám is alapozhatom.

Masszázs terén a lehető legmagasabb masszőri végzettségeket sikerült megszereznem ami jelenleg Magyarországon elvárható így a Sport és Gyógymasszőri végzettség szintén kellő alapot biztosított az összes többi egyedi masszázs típus kitanulásában az évek alatt.

A Masszázs Oktatási Központ-ban elkötelezett hívei vagyunk annak hogy szakmai tapasztalatunk legjavát adjuk át minden oktatás során hallgatóinknak.

Ebből szerencsére rengeteg van, hiszen nálunk más masszázzsal foglalkozó oktatási intézményekkel ellentétben csak és kizárólag praktizáló szakemberek tanítanak akik valóban szakmájukból is élnek az oktatás mellett.

Rengeteg pozitív vissza jelzést kapunk folyamatosan hallgatóinktól és vendégeinktől egyaránt aminek titka az egyedülálló és levédetett oktatási módszer amely szerint tanítunk.

Oláh Monika


Oláh Monika

oktatásszervező, gyógy- és svédmasszőr, babamasszázs oktató

Sok-sok év kereskedői munka és három gyermek után régi vágyam teljesült, amikor 2013-ban gyógymasszőrként levizsgáztam, a szakmai gyakorlatomat pedig az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben szereztem meg. Ezután több szakmai továbbképzést is elvégeztem, hogy tudásomat gyarapítsam: manager masszázs, baba- és kismama masszőrként is sikeres vizsgát tettem.

Az élet mégis úgy hozta, hogy a megszerzett tudásomat nem csak, mint masszőr, hanem mint oktató és oktatásszervező is hasznosíthatom a Masszázs Oktatási Központban.

Kollegáim a Masszázs Oktatási Központban elkötelezett hívei annak, hogy szakmai tapasztalatunk legjavát adják át az oktatás során.

Én ehhez próbálok minden segítséget megadni nekik, a nálunk tanulóknak és mindazoknak, akik érdeklődnek iskolánk képzései és továbbképzései iránt.

Stimm Péter


Stimm Péter
Reiki Mester-Tanár, Masszőr

A REIKI ASSOCIATION INTERNATIONAL hivatalos tanára vagyok 2011-től (www.rai.hu).

Alapvetően gyógyító energiáról beszélünk, aminek közvetítői vagyunk. Bárki elsajátíthatja ezt, semmi más nem kell hozzá mint szeretet.

Nem csak másokon tudunk segíteni, hanem önmagunkon is szinte rögtön megtapasztaljuk a változást, amit a Reiki világa nyújt számunkra. Mindenki környezetében van olyan családtag, barát, kolléga, akinek szüksége lehet adott helyzetben a segítő kezünkre.

Több éve dolgozom masszőrként, vendégeim körében népszerű a Reiki kezeléssel kombinált masszázs, ezért javaslom a masszőrök körében is, ha még többet szeretnének nyújtani munkájuk során.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.